Laden...

Hoe gaat het in z’n werk?

Als je je bij mij aanmeldt, leg ik je uit hoe alles in zijn werk gaat in mijn praktijk. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten. We maken in dat eerste contact een afspraak voor een intakegesprek.

Jongeren t/m 15 jaar worden aangemeld door hun ouder(s)/verzorger(s). Als het nodig en gewenst is worden zij betrokken bij de therapie. Vanaf je 16e jaar mag je jezelf aanmelden.

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar. Je kunt mij vertellen waar je tegen aanloopt. Soms is het heel lastig om dat in één keer te vertellen, omdat je het zelf misschien nog niet precies weet. Het kan ook zijn dat anderen vinden dat je moet komen vinden. We gaan daar gewoon rustig over in gesprek.

Het belangrijkste bij de intake is: Voel jij je veilig en op je plek bij mij en in mijn praktijk? Ben ik op dit moment de juiste persoon voor jou, met wie jij de stap wilt gaan zetten om je probleem/uitdaging aan te pakken?

Als we besluiten een traject te starten, gaan we in principe 5 sessies aan de slag.

Hierna is er een evaluatiegesprek met je ouder(s)/verzorger(s). Voorafgaand aan dit gesprek bespreken wij samen hoe we dit gesprek gaan voeren. Jij bent hierin leidend dus jij bepaalt wat je wel en niet wilt vertellen. Na het evaluatiegesprek besluiten we of we verdergaan of dat we het traject afsluiten. Het afsluitend gesprek vindt indien nodig/gewenst ook plaats met je ouder(s)/verzorger(s).

Vanaf je 16e jaar overleggen we samen of een gesprek met je ouder(s) gewenst is. Als je ouder(s) zorgdragen voor de betaling van de therapie, ontvangen zij ook de behandelovereenkomst ter ondertekening.

Praktijk adres:

FLX Space gebouw 3e etage
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Openingstijden van de praktijk: maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Er is een wachtruimte in de buurt van de praktijkruimte en er is voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig rondom het gebouw.