Laden...

Waar zit je mee?

Hoe komt het dat de puberteit en de weg naar jong volwassenheid soms zo ingewikkeld en intens kan zijn? In ieder geval weten we dat er veel gebeurt met en in je lijf. Je lijf verandert, je groeit opeens hard, je brein ontwikkelt zich en dat komt o.a. door allerlei hormonen die door je lijf gieren. Daarnaast ga je jezelf steeds meer verhouden tot je leeftijdsgenoten. Je zet je af tegen je ouder(s). Op school liggen allerlei uitdagingen. De druk van social media ligt op de loer. Dat kan allerlei vragen bij je oproepen. Wat denk ík, wat voel ik en wat wíl ík? Met andere woorden: je bent bezig met het vormen van en zoeken naar je eigen identiteit.

Je hulpvraag kan gaan over vriendschappen, pesten, grenzen stellen, keuzes maken, ontdekken wie je bent/wilt zijn, je ouder(s), school, sexualiteit, social media, verslaving, negatief zelfbeeld, onzekerheid, pijn, verdriet, depressiviteit, angst, ziekte, etc.

Vaak kom je er zelf uit en soms loop je vast en blijf je worstelen met (een van) deze of andere thema’s en lukt het niet om er zelf uit te komen. Ook niet met hulp van ouder(s)/verzorger(s)/voogd(en), school en/of vrienden.

Als jongerentherapeut kan jou helpen je eigen gedachten, patronen, overtuigingen en gevoelens te herkennen, te erkennen, te ervaren, serieus te nemen en te onderzoeken. Het doel is dat jij jezelf leert kennen, met al je mogelijkheden en wat je nog in jezelf wilt ontwikkelen. Én weet je…….. : je leert en zult ontdekken dat je àltijd een keuze hebt! O ja, misschien goed om alvast te weten: Niemand is perfect! Tenminste, ik ben het niet en heel eerlijk gezegd ken ik (gelukkig) ook geen perfecte mensen! Ze bestaan gewoonweg niet!

We gaan samen in gesprek en ik zet mijn therapeutische vaardigheden in om jou te begeleiden in wat jij wilt bereiken. Belangrijk is te ontdekken wat het beste bij jóu past om het gewenste resultaat van de begeleiding te bereiken.

Ik help je graag verder! Dus neem gerust contact met mij op. Dat kan door mij te bellen op 06-48420377 of te mailen naar info@jongerentherapiehoofddorp.nl.

Praktijk adres:

FLX Space gebouw 3e etage
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Openingstijden van de praktijk: maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Er is een wachtruimte in de buurt van de praktijkruimte en er is voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig rondom het gebouw.